| PEJABAT PENDAFTAR

PENGUMUMAN URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI KUMPULAN PENGURUSAN PROFESIONAL (BUKAN AKADEMIK) DAN PEGAWAI KUMPULAN PELAKSANA BIL.2 TAHUN 2018

Serdang, 15 Ogos - Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia sedang menjalankan urusan kenaikan pangkat Pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional (Bukan Akademik) serta Pegawai Kumpulan Pelaksana.

Tatacara Permohonan

1. Permohonan hendaklah dibuat secara dalam talian melalui Sistem Kenaikan Pangkat (SNP) di http://reg.upm.edu.my/snp/
  2. Bagi Pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional, calon perlu memuat naik Curriculum Vitae(CV) ke dalam Sistem Kenaikan Pangkat.
  3. Tarikh akhir permohonan kenaikan pangkat hendaklah dibuat tidak lewat daripada 30 Ogos 2018 (Khamis).

Senarai Jawatan untuk Tujuan Kenaikan Pangkat Kumpulan Pengurusan Profesional (Bukan Akademik) dan Kumpulan Pelaksana Bil. 2 Tahun 2018 boleh didapatkan disini.

Sebarang pertanyaan sila hubungi Seksyen Kenaikan Pangkat di talian 03-89471535 (Encik Mohammad Fakarrudeen bin Zulkifli) atau 03-89471542 (Puan Nurul Syahida binti Abdul Rahman/Puan Nurul Ain binti Othman).

Sekian, terima kasih.

Seksyen Kenaikan Pangkat