| PEJABAT PENDAFTAR

Peperiksaan Khas: Peningkatan Secara Lantikan (PSL)

Pejabat Pendaftar, Serdang. 17 Feb 2020 - Bahagian Perkhidmatan Sumber Manusia akan mengadakan Peperiksaan Khas untuk memasuki Skim Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred 29 melalui Peningkatan Secara Lantikan (PSL). Tarikh peperiksaan akan diadakan seperti jadual berikut:

BAHAGIAN

PERKARA

TARIKH

MASA

TEMPAT

BAHAGIAN I

Peraturan-Peraturan Pegawai Awam, Perintah-Perintah Am, Arahan Perbendaharaan, 1pekeliling Perbendaharaan Dan Tatacara Pengurusan Stor Kerajaan

7 April 2020 (Selasa)

9.30 pagi – 12.30 tengahari

(3 jam)

BAHAGIAN II

Panduan Pengurusan Pejabat, Arahan Keselamatan, Pekeliling Kemajuan Pentadbiran Awam Dan Panduan Berkaitan Serta Perhubungan Awam

8 April 2020 (Rabu)

9.30 pagi – 12.30 tengahari

(3 jam)

BAHAGIAN III

Undang-Undang Umum

9 April 2020 (Khamis)

9.30 pagi – 11.30 pagi

(2 jam)

Akan ditentukan kemudian

Sila layari laman web Pejabat Pendaftar  https://pendaftar.upm.edu.my/faildokumen bagi memuat turun:

1. Borang Permohonan Menduduki Peperiksaan Khas Untuk Memasuki Skim Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 Melalui Peningkatan Secara Lantikan (PSL);
  2. Sukatan Peperiksaan  Khas Untuk Memasuki Skim Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 Melalui Peningkatan Secara Lantikan (PSL).

Tarikh tutup permohonan adalah pada 28 Februari 2020 (Jumaat). Sila hantarkan borang permohonan tersebut ke Bahagian Perkhidmatan Sumber Manusia, Pejabat Pendaftar untuk tindakan pihak kami seterusnya. Sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Siti Nadirah binti Mat Na'ain (03-97693317) atau Puan Azzreen binti Abd Latif (03-97693326).

SXDdSAj~